C'est la vie

THAT DAY

Jag längtar efter en dag utan måste. En dag som jag kan spendera med att göra vad jag vill utan att tänka på tentor, grupparbeten och kompletteringsuppgifter. Utan den malande känslan av att jag egentligen borde sitta inne med överstrykningspennan i högsta hugg. I helgen ska jag i alla fall unna mig att läsa någonting annat än om lagar och international marketing. Kanske en av mina fyra böcker jag inte hunnit börja på ännu? Eller bläddra i mina gamla Vouge för lite inspiration.

Jag och bloggen tar en paus från varandra nu ett par dagar. Fram till helgen, kommer mitt liv bestå av sömn, plugg och mat.

Vi hörs igen när jag har mer tid över. Ha det bäst!

0 kommentarer

 • Ellinor

  Ibland är det skönt att köra intensivt vissa perioder för att sedan med gott samvete kunna slappna av.
  Har ni mycket i skolan nu ända fram till jul? Du kan väl säga till om det blir en lite lugnare period längre fram då det skulle passa med lite besök 😊
  Biz

 • Mia

  kämpa på vännen och kom ihåg vad Sally säger: det går inte att bromsa sig uppför en uppförsbacke. 😊 Pepp, pepp!

  När du får en minut över har du lust att maila mig: mia_femton@hotmail.com Jag skulle vilja höra dina bästa tips på att hitta någonstans att bo i Paris.

  Bisous

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.