C'est la vie

Thanks for the luv

Sicket pådrag det varit här inne idag. Vilken härlig respons jag fått på inlägget nedan. Tack snälla för all kärlek, och välkommen till dig som nyss hittat hit. Känn dig som hemma! Den kärleken och peppen behövde jag denna måndag. Jag skulle ta en selfie (jisses vad det låter självupptaget) för Insta stories med anledning av den härliga solskenshistorien Malmö bjudit på idag, och då började jag nästan gråta över hur trött jag såg ut. Läpparna svider från chilin i soppan jag just nu sitter och äter här i sängen och snart köper jag en burk Nivea Ultra för att slippa känna mig som ett fnasigt ökenlandskap i ansiktet. Jag raderade fotot innan det påverkade mitt självförtroende och la upp en artzy bild på en fiskmås i stället.

Trots att min kropp ömsar skinn så har dagen känts ganska bra. Blå himmel, stolthet över mina egna arbetsprestationer och lyckan över att jag i morgon är ledig. Det är inte fy skam ändå. Ikväll hade jag min kurs som vanligt. För de nya läsarna så går jag en fristående kurs på Malmö Universitet som heter Interkulturell Kommunikation, vilken berör frågor som kulturella möten, kommunikation mellan olika grupper och hur vi lär oss att samarbeta med de vi inte förstår oss på. Den är minst sagt spännande och intressant, för att inte tala om helt i tiden då vi rör oss allt mer över gränserna.

När jag kom hem tog jag en dusch och åt som sagt en soppa till middag. Nu ska jag krypa under täcket och titta på en serie. När våren kommer ska jag klippa navelsträngen och hantera separationsångesten med min säng, men just nu är den min lycka i livet.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.