Italy

Thank you my dear

 

Som bekant så gick min kamera sönder sista kvällen i Genova så min sista dag tog jag en del bilder med mobilen. För tio år sedan hade jag inte trott att jag skulle kunna ta såhär färgrika bilder i såpass bra kvalitet, men det blir faktiskt helt ok med mobilkameran också. Särskilt om man ställer in den manuellt så att bilderna får mer färg och större kontraster. 

 

Förresten. Alltså tack för era kommentarer. Ni som överöser mig med komplimanger, peppande ord och uppskattar det jag skriver. Ni som ger mig beröm för mina foton. Som tar er tid att skriva några rader för att dela med er av era tankar, erfarenheter eller synpunkter. Som berättar om er själva. Det betyder så mycket för mig och det menar jag med hela mitt hjärta. Tro mig, det kan verkligen göra hela min dag. Som idag till exempel när jag behöver det extra mycket. Det gör mig så glad.

 

PS, om du ställt en fråga som jag har glömt, så maila mig i stället. Jag vet att jag ibland missar det men har jag det på mailen så är det lättare att komma ihåg.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.