C'est la vie

Flare jeans make life better

 

En positiv sak (för man ska ju fokusera på det positiva i stället för det negativa) är att med det mildare vädret kan jag ha mina nya favoritjeans, vilka jag bar i lördags när jag var ute. Ett par i flare-modell som jag köpte på TopShop för ett tag sedan. Om du letar efter ett par liknande jeans så kan jag verkligen rekommendera att prova dessa. Modellen heter Tally och jag har storlek 26/32 (TopShop har inte ojämna nummer i jeans, konstigt nog) i dem. De är lite trånga eftersom att jag annars har 27 i jeans, men de ger med sig en del. 

 

En annan positiv sak är vänner som får en att glömma alla sina bekymmer bara genom att vara sig själva. Peppa, lyssna, motivera och få en att skratta. Som aldrig dömer eller ger dig dåligt samvete när du spenderar en halvtimme med att bara spotta ut alla dina orostankar utan att ens ägna en tanke åt att fråga hur den andra mår. Jag har flera sådana. Ja jag vet, jag är lyckligt lottad. Gud som jag älskar dem för det.

 

Och jag älskar mina nya jeans från TopShop. 

 

End of message.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.