Inspiration

TENNIS
Jag var riktigt stylish i Christophes tröja. Och ja, jag hade så kul som det ser ut på bilden.

Jag har aldrig varit mycket för bollsporter utan skidor och dans har mer varit mitt sätt att röra på mig. Förutom badminton och basket har jag aldrig gillat sådana typer av sporter.

François har däremot en tennisbana på sitt lantställe där vi var igår och då testade jag på att spela tennis. Eftersom jag spelade mot Natalie var det riktigt kul. Vi är på ungefär samma nivå (även om jag nog tycker att hon är lite bättre) så ingen behövde känna att det blev tråkigt eller påfrestande. Christophe är däremot ganska mycket bättre så jag vet inte hur roligt det skulle bli för honom att spela mot mig. Det är riktigt kul att se honom spela. Talanger är alltid väldigt attraktivt tycker jag.

Hur som helst tänker jag definitivt försöka spela fler gånger i vår och sommar. Jag måste säga att det ändå gick ganska bra för att ha varit första gången. Naturlig talang? Wimbeldon here I come!

0

0 kommentarer

 • inspireme ?

  Svar: Haha, samma här idag 😊 Men ändå en bra tankeställare! Härliga bilder in action, var ett tag sedan jag spelade tennis nu!

 • karin

  Samma här, använt smink och nagellack men inte hudvård 😊 Ska bli spännande att testa något, tänkte börja med en makeup-remover. Är lite sugen på att testa Diors också, har du testat den? Den heter "duo express démaquillant yeux".

 • Felicia

  Men så roligt, haha sen låter det så jäkla ballt med namnen, hehe man blir lite kär bara när man hör namn på folk utomlands, lite exotiskt!

  SV: Nej men det kan jag förstå, sen är det ju för mysigt!

  pusss

 • Sofia

  Skoj! Önskar att jag hade nån att spela med här med tennis är en överklasssport så det skriker om det i Tyskland så det är inte så många som spelar tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.