Beauty

Tax Free: Tiente & French Rose


Nr 3, Doré, passar bäst på mig som varken är blek eller brun.

Både Orly och Charles de Gaulle suger när det gäller taxfree. En liten shop på typ 5 kvm och allt är lika dyrt som på Sephora eller Åhléns. Men Kastrup däremot. Sjuuukt stort och sen finns det en massa butiker dessutom. Mulberry, Gucci, Gant, Acessorize, Marlene Birger, underklädesbutiker, flera caféer… m.m. Nu är ju danska kronan ganska dyr jämfört med svenska så det är inte lönt att shoppa upp sig med ett lager. Men det är lönt att åka dit lite tidigare bara för att få gå runt och titta på allt i två timmar, haha!

Jag passade på att köpa Hydra Zen Tiente från Lancôme som var ca 5 euro billigare än i butiker här. Superbra tycker jag. Och mycket lättare än en vanlig foundation eftersom det är som en tonad dagcreme, men ändå täcker den fläckig eller rödlätt hy. Perfekt i en stad som denna när det känns som att man har ett lager smuts på hyn när man kommer hem. Jag har märkt att min hy faktiskt inte alls får lika mycket finnar sen jag börjat med denna.

Det blev även ett läppglans från Kiehl’s. Har aldrig provat det innan men det var riktigt bra! Inte lika kletigt som Juicy Tubes.


Det heter så passande French Rose. 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.