Vardagslyx

Tänk om man kunde får allt och lite till


Délicieux


Natalie köper typ 90 % av sina kläder i Sverige när hon är där. Tänk så spännande Gina Tricot blir när man bott utomlands i 9 år. Lite kul 🙂


En av de fem-sex restauranger som ligger i rad. På samma torg ligger Marc by Marc Jacobs och en American Apparel-butik.

Ikväll var jag med Natalie och åt middag på ett ställe på Pl. de St Honoré. Det finns ett 10-tal restauranger däromkring och vi valde ett där man fick entrée+plat+dessert för 20 euro. Helt klart ett okej pris. Det är alltså 3-rätters för knappt 200 kr, för er som tror att Paris är mycket dyrare än Sverige. Chokladkakan avrundade den måltiden rätt bra. Även om jag faktiskt föredrar fondant au chocolat(kallas även moelleux au chocolat, varm rinnande choklad i mitten… mumma!).

Hur som helst så var det trevligt med lite quality time ihop. Vi har ju inte setts på en månad så det var en del att ta igen. Jag har verkligen saknat henne! När jag bodde här saknade jag mina vänner i Sverige och nu när jag bor i Sverige igen så saknar jag de som är kvar här. Typiskt va att man aldrig kan få allt här i livet?

Ok, dags att sova. Jag har fler bilder på lager men de får ni se i morgon i stället.

Bonne nuit!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.