Travels

Bonjour Paris!


Bild tagen med mobilen igår kväll. Ser ni det blinkande Eiffeltornet?

Oj det var inte meningen att hålla er på halster sådär. Lovar 🙂 Men det fanns inte tid att uppdatera med skola, städning och packning. Men nu är jag i Paris. Safe and sound. Dock var planet 1 timme försenat igår. Som vanligt är man aldrig framme vid utsatt tid när man flyger med Norwegian. Nu var det nog inte deras fel utan säkerligen pga strejken, men ganska segt ändå att gå och dega på flygplatsen i 2 timmar.

Roade mig på taxfree:n med att jämföra priserna på samtliga märkens mascaror, måla naglarna(som redan var målade) med Chanel-nagellack, testa ögonskuggor från Clinique, sno bomullsrondeller så jag kan ta bort nagellacket innan jag går ut idag(en röd nagel, en lila och 8 grå… not so Paris-chict) och fundera några minuter på att köpa en palett med ögonskuggor och rouge från Dior innan jag gick till kassan med en flaska vatten. Mitt bankkonto tackade mig nog där. 
Jag kom fram trött och hungrig strax innan tio. Fast Christophe kom och mötte mig på flygplatsen. Han hade tagit en taxi för att hinna i tid, haha! Hur gulligt är inte det liksom? Alltid lika fin och omtänksam.

Han gick till jobbet för några timmar sen och själv ska jag käka lunch med Linda. Efter det blir det en tur på stan och ikväll blir det AW med Natalie. Ska bli kul att träffa mina fina vänner!

Ok, gotta get ready. Det är kallt idag, usch höll på att frysa ihjäl när jag öppnade fönsterluckorna innan!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.