C'est la vie

All the small things


En eftermiddag i Jardin du Luxembourg för ett år sedan i mitten på oktober. Lägg märke till bristen på vinterjacka. Jag hade kavaj på mig. Det var VARMT då, snyft!

Hej!

Bloggen kommer lite i kläm just nu. Det är mycket för tillfället och att blogga är inte prio nr 1. Det var en lång dag i skolan och efter det så hade både jag och Madde lite ärenden(läs: shopping, ett par härliga ull/silkesstrumpor för min del på kusinens jobb) att göra, så vi tog en snabb runda på Triangeln & Åhelns. Båda var rätt trötta och sega men det blev varsin paj till tidig middag på Sorl efteråt. Det kom ju faktiskt pengar in på kontot idag. Då får man unna sig 🙂 Trots att Madde såg ut att hamna i djup sömn när som helst så var det ändå ett trevligt avslut på en ganska tråkig skoldag.

Ikväll har jag städat, gjort matlåda och packat klart. Jag måste se till att jag har koll på det viktigaste som pass etc. Blir att bocka av ”viktiga listan”. Jag får INTE glömma min franska mobil så jag kan ladda på det. Det kostade mig över 200 spänn i samtal och sms sist. På 4 dagar. Inte ok.

Nu sitter jag med en kvällsmacka och te, och ska strax gå och lägga mig. Jag orkar bara inte vara lika trött i morgon som jag varit idag. Energin var på lågvarv de sista timmarna i det instängda klassrummet.

I morgon kväll flyger jag bort från stress, jobbiga grupparbeten och alldeles för tidiga mornar.
Underbart!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.