C'est la vie

Snoozar du så snoozar jag


Bonne maman’s Aprikosmarmelad och rostade ”muffins” = smashing hit

Det värsta med att vara en ”snoozare” är att när ens pojkvän gör samma irriterande sak så har man ingen rätt att klaga. Han är en riktigt sjusovare och kan sova hur länge som helst på morgonen. Ni som inte känner till den franska arbetsmoralen vet kanske inte att det är helt okej här att droppa in lite sent på morgonen. Däremot är det inte okej att gå hem tidigare… även om man inte har någonting att göra. Detta innebär att fransmännen gärna såsar på morgonen. Som min fransman då.

I morse blev jag väckt alldeles för tidigt(han är ju inte särskilt tyst heller, haha). Det är ju mysigt att ha honom kvar i sängen så man kan kramas lite, men till slut vill jag bara att han ska gå iväg till jobbet så jag får sova!
Så säger han ”fais dodo chérie” och klappar lite sådär vuxet på mitt huvud medans han ställer om larmet för 4:e gången. Ja men eller hur, det är ju skitlätt att somna om när larmet ringer igen om fem minuter. Jag somnade om när han gått och sen sov jag för länge idag och är astrött. Igen.
Asshole.

Nu äter jag frukost och efter en dusch måste jag plugga ett tag. Senare ska jag iväg och träffa Ellinor. Det blir trevligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.