Fun stuff

Take us to sea

 

Efter några dagars högsommarvärme och blå himmel bestämde sig idag vädergudarna för att det var nog med fint väder. Temperaturen har fallit till ynka 17 grader och himlen är vit av moln. I söndags däremot, då var det underbart väder. Jag spenderade den tidiga delen av kvällen på en båt. Det var så varmt så vi alla tog en Coca Cola och vatten i stället för vin eller drinkar. Efter en stund var jag däremot tvungen att gå för att möta Maria och då åkte roséflaskan fram för de andras del. Som tur var föll ingen över bord.

 
Båten heter Concorde Atlantique och ligger mellan Pont de la Concorde och Pont Royal, på quai Anatole France. På eftermiddagen är det en vanlig lounge-bar sedan blir det en nattklubb som har öppet till kl 6 på morgonen. Jag vet dock inte hur länge de har öppet nu mot hösten.
 
 
 
0

0 kommentarer

  • Madeleine

    Vad mysigt det låter med båten! Fotografen hittade Emmi. De anställde henne för att ta bilderna på möhippan. Har sett lite bilder på saker hon har gjort tidigare, bland annat när hon fotat bröllop, och hon är en riktigt duktig fotograf! Jag vill också lära mig massa grejer som hon kan. Så fina bilderna hade blivit! Ja du mat. Och tillsatser. Konstigt att C är uppvuxen med dålig mat – hans land är ju känt för sina fina råvaror:)

  • Erin

    I get so sea sick on sail boats, but that looks like it might be big enough where it wouldn’t rock back and forth and make me nauseous. And the views can’t be beat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.