Fun stuff

Another Wedding

 

 

 

Denna måndag känns verkligen som en seg sådan. Jag kunde inte sova igår kväll och sov sedan oroligt. Drömde om vampyrer och vaknade kvart över sju av en skrikande baby. Jag har i alla fall bockat av hälften av mina ”todo’s” idag och sitter nu och försöker hitta ett bra och billigt hotell i Biarritz eftersom vi ska ner dit på bröllop i början på oktober. Ja precis, bröllop igen. Denna gången blir det dock annorlunda eftersom jag faktiskt känner brudparet och ska spendera helgen med ett gäng härliga vänner som jag alltid har roligt med.

 

Det ska bli kul att få se en ny del av Frankrike! Jag måste bara hitta en fin klänning och ett par snygga skor för nu tycker jag att den blå klänningen får hänga i garderoben ett tag efter att ha varit med på tre bröllop

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.