Italy

Romeo åh min Romeo

 

Marknad.

Moi.
Hotellet vi bodde på var helt okej men levde inte upp till sina 4 stjärnor. Det var nice med pool men tyvärr var den absolut iskall. Vi snackar frostskador. Hotellet i Parma däremot… vi kommer till det sen.
 

My man.
Om ni undrar hur många gelati jag åt så var det många…
Robert Capa-utställning. Det kommer ett inlägg om denna sen.
Arenan.
 

Verona är känd för Shakespears Romeo och Julia. Här har ni Julias balkong. Jag gillar inte typiska turistgrejer men var ändå tvungen att fota den, haha. Det var SJUKT mycket folk.
 
 
Jag vet att jag varit seg med att visa bilderna från vår semester i Italien. De är på gång. Det är svårt att välja ut de där bästa och samtidigt sålla bort de som man vill ha för sig själv. Här får ni i alla fall en bildbomb utan dess like. Jag gillade Verona. Det var en mysig liten stad med otroligt vackra byggnader. Jag tyckte tyvärr att det var lite för turistigt. Det märktes även på priserna här och var, även om det så klart var mycket billigare än i Paris.
 
 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.