C'est la vie

Swedish Movie

 

 

Min fredagsfrukost. Jag är lite trött idag eftersom det blev ett par drinkar igår. Mer om det senare för nu ska jag kolla lite på Vägen Ut. Hela filmen finns på youtube. Vilken bra grej?! Undrar dock om det är lagligt för dem att lägga upp den där… Mysigt i alla fall att titta på en svensk film.

 

I eftermiddag ska jag träffa en kompis för fika på Starbucks. Det var länge sedan jag unnade mig en dyr kaffe så det ska jag göra idag. I övrigt är det jobbsökande som gäller. Finns det något tråkigare?

 

HAPPY FRIDAY EVERYONE!

 

 
0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Vilken lyxfrukost! I morgon (och på söndag) skall jag sitta ner i lugn och ro för att äta en god frukost *längtar* Mysigt med en eftermiddagsfika. Nu finns förvisso Starbucks på centralen i Göteborg, men det är ändå inte samma sak. Hatar att jag älskar denna amerikanska kaffekedja (utomlands) typ 😉 Kram

  • Erin

    That lunch you’re eating looks so good. Is there anything better than avocado on toast with hard boiled eggs? We have so many Starbucks here we are practically overrun with them. I’m not a coffee drinker, so I don’t go to them often. Enjoy your coffee date with your friend!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.