Outfits

Surprise me

 

 

Två av mina favoritplagg just nu. Kjol från H&M och mysig blå tröja från Massimo Dutti. Armbandet fick jag av C när vi firade 2 år. Tröjan har jag i och för sig också fått av C men det var ingen överraskning utan jag passade på att visa min kärlek för den när han ändå var i färd med att köpa någonting till sig själv. Han bara råkade tycka att den var fin på mig och då kunde han ju lika gärna köpa allt på en gång. Hehe. Man får vara smart vet ni.

 

Jag har förresten sagt till min andra halva att jag inte behöver någon present till min födelsedag. Jag vill ha en överraskning eller någonting som han lagt lite tanke på. Fast sen skulle jag ju behöva en klocka också. Och ett par nya boots. Och en ny kamera. Etcetera etcetera…

 

Jag kanske vill ha en present ändå när jag tänker efter.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.