C'est la vie

Erase & Rewind

 

 

Jag kom nyss innanför dörren efter ett par km i parken och nu ska jag in i duschen. Jag ska iväg och träffa Natalie om ett tag för någon grej i St Germain des Près som hon bjudit med mig på. Det ska bli trevligt att komma ut och träffa lite nytt folk. Dricka vin och umgås med en vän.

 

 

Ps. Jag tog bort inlägget jag nyss la upp, om någon av er läste det och undrar varför texten försvann. Ibland skriver man saker som man sedan känner inte riktigt platsar på internet. Särskilt som jag har så många anonyma läsare och inte vill skicka ut budskap som kan missuppfattas. Det måste finnas en gräns för vad man delar med sig och ibland är jag inte riktigt överens med mig själv var den gränsen går. Vissa gånger postar jag inte ens de inläggen men andra gånger hinner jag handla innan jag tänker. Hur som helst. Ni förstår nog vad jag menar.

 

 
0

0 kommentarer

  • Christine&Paris

    Ja precis. Samtidigt ska man väl inte vara rädd för att stå för saker och timg. I detta fall kände jag att jag lämnade ut en person i min närhet, det får inte bli på det hållet 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.