Vardagslyx

Fashion People, Fashion Talk

 

 

Igår kväll följde jag med Natalie på en mingelkväll hon blivit bjuden på via jobbet. Det var en amerikanska (som för övrigt jobbar som art director och gör alla Cliniques kampanjer, bl a har hon gjort detta och det här som ni säkert känner igen) som bjöd in en grupp människor för vin på en riktigt schysst bar nära Mabillon. Jag tog inga bilder och minns inte vad den hette men jag kommer definitivt gå dit igen. Det var trevligt och roligt att träffa kreativa människor. Bl a var två av dem modefotografer. Det blev mycket fashion talk vilket jag inte kan säga intresserar mig överdrivet mycket, men de var trevliga människor. Det är det som är så kul med Paris, man träffar alltid på nytt folk och intressanta karaktärer.

 

På vägen hem stannade vi förbi en italiensk restaurang och åt en sen middag. Mysigt att umgås sådär bara vi för det var ett tag sedan vi hade tid och möjlighet till det.

 

 

 

0

0 kommentarer

  • Erin

    Wait! Is Cesar on the Av de Wagram??? I stayed at the Renaissance hotel directly across the street and had dinner there one night! Ha! What a small world. We loved our meal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.