C'est la vie

Sunshine cleaning

 

Jag drömde märkliga drömmar i natt, och vaknade klockan nio med en känsla av att jag redan var vaken. Förkylningen är fortfarande ett faktum så idag har jag bestämt mig för att stanna hemma. Jag behöver ändå fixa i lägenheten. Jag har fortfarande inte packat upp resväskan heller. Eller jag har delvis packat upp, men fastnade tydligen på vägen, hehe. Jag är sämst på att packa upp. Ibland tar det så mycket som 2 veckor innan jag tar tag i det. Det är ju så tråkigt. 

 

Förutom det ska jag tvätta, diska och städa toaletten. Om jag orkar tänkte jag även tvätta fönstren ut mot vägen. Det börjar bli svårt att se ut… Dessutom har jag tagit ner vinterkläderna till förrådet och i stället fått upp mina vår- och sommarkläder. Mina garderober är en enda röra och nu börjar det bli ohållbart för vissa dagar drar jag ut allt för att hitta kläder som passar ihop. Så jag har en del att fixa med idag. Jag hittade förresten mina tre favoritbyxor. 

 

Först en sen frukost för att hämta energi för allt fixande!

 

 

//On today’s schedule: Closet cleaning, apartment cleaning and laundry. Not particularly fun things to do when the sun is shining, but it’s much needed. Also, I went down to the basement to bring back my spring and summer clothes. I carried all the winter stuff down yesterday as well and it’s time to update my wardrobe for the next season. Finally!

 

Now time for a late breakfast!

0 kommentarer

  • Anna

    Jag KAN inte ens packa upp. Väskan står ouppackad tills nästa resa, förutom vad gäller smutstvätten då, den packas upp men av någon anledning blir allt det andra kvar. Sist dröjde det 6 månader (inget skämt!) Nu ligger alla mina favvo-kläder nerpackade sedan jag var iväg en weekend för.. 5 veckor sen (var tvungen att kolla kalendern). Hur sjukt? Jag begriper mig inte på mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.