C'est la vie

SUNNY DAY

 

 

Förutom att man slipper trängas i metron vid rusningstid finns det vissa fördelar med att vara ledig mitt i veckan i Paris. Som till exempel att man kan ta med sig en bok till parken för att sätta sig på en bänk och läsa. I solen. Ja, för idag vaknade jag till blå himmel. Folk satt ute och drack kaffe som om det vore en varm dag i april. Förutom att de hade mössa, vantar och dunjacka. Det är kallt (ca -2 grader) här just nu, men vackert. Nu sitter jag och jobbar på datorn med lite mellanmål i magen. Mm, det är fint att ha några kanelbullar kvar i frysen. Ikväll ska jag och Christophe göra någonting roligt (förutsatt att han inte fastnar på kontoret för sent) som jag kanske skriver om senare. Sedan ska han bjuda på restaurang. Det ska bli mysigt.

 

Tack för alla kommentarer de senaste dagarna. Jag måste erkänna att jag varit inne och kikat ett par gånger men ännu känner jag mig inte helt i form. Men jag har läst alla kommentarer. Gud vad ni är härliga! Kul att ni bjuder på er själva. Åh jag blir så glad av alla fina, roliga och snälla ord. 

Så fort jag har lite tid över ska jag svara på varenda en men nu måste jag fortsätta jobba på ett par timmar till innan jag ska iväg.

 

Vi hörs snart igen, ha det fint!

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Mia

    Härligt att du är tillbaka och du har så rätt i ditt bloggval tycker jag. Det är skillnad på personlig och privat och om man går igenom något och inte har distans än kan det nog vara bra att hoppa det. Det blir inte personligt utan bara kladdigt privat. Ser för övrigt härligt ut att bara vara, kommer inte ihåg senaste gången jag var ledig mitt i veckan!

  • Ellinor

    Det är underbart så snart solen kommer fram och alla människor tycks vakna till liv igen. Vilket gott mellanmål du dukat upp med också, känns riktigt svenskt 😉 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.