C'est la vie

”Sunday Funday”

 

 

Min helg blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Hela veckan har varit kaos och just nu känner jag mig ganska förvirrad och ledsen. Ett tag kändes det som att allting skulle ordna upp sig. Nu vet jag inte längre. Önsketänkande? ”Allt går om man bara vill”. Jag vill så gärna, men det går ändå inte. Jag saknar dessutom min familj just nu. Mina vänner. Sverige. Underbara, vackra Sverige. Att höra svenska överallt. Jag kan inte ens titta på Instagram för jag gråter nästan när jag ser foton från skärgården och vacker orörd natur.

 

Hemlängtan deluxe.

 

Jag målade naglarna i en fin färg för att försöka pigga upp mig. Nytt lack från Essie i färgen Sunday Funday. Ironiskt med tanke på att det inte direkt är en ”fun day”, men fina naglar hjälpte lite grann.

 

Nu ska jag gå ut och försöka njuta av den fina sommardagen. En frappuccino i solen får det bli. Så kanske livet känns bättre, i alla fall för en stund.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.