My Sweden

Summer in Sweden

 

 

Jag kom precis tillbaka till Malmö efter ett möte i Köpenhamn, och sitter nu på bussen på väg ut till brorsan med familj för att äta middag. Jag längtar efter att få gosa med min lilla brorsdotter som bara är ett par månader gammal. Och leka med Melvin, världens sötaste brorson. 

 

Det är för övrigt riktigt vackert väder idag i Malmö. Runt 22 grader och blå himmel. Den här bilden tog jag tidigare idag. Det här med semester är ju helt okej alltså. Jag kan inte påstå att jag saknar Paris särskilt mycket. Jag älskar att vara i Sverige! Jag skänker en tanke till mina kollegor som fortfarande sitter på kontoret. Hehe.

 

 
0

0 kommentarer

  • Jenny

    Jag var en snabbis i Skåne i helgen, och där och i Halland hade vi fint väder och ganska varmt, verkar vara där sommaren är för i övriga Sverige verkan den bokstavligt talat lysa med sin frånvaro. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.