My Sweden

På Spåret

 

 

Jag hade en riktigt mysig kväll igår med lilla familjen och så ungarna som är helt underbara. Världens finaste lilla bebis som jag gosade med och Melvin som var så glad över att faster var på besök. Min lilla busiga fis. Dessutom är det roligt att umgås med min bror och Becci eftersom vi inte ses så ofta. 

 

Min tisdag fick en riktigt bra start då jag mötte Madde för en god frukost på centralen. Vid detta nu sitter jag på tåget till Stockholm. Första klass är så skönt. Inga skrikande ungar (jag tycker bara om mina vänners och familjs barn, haha) och så får man gratis kaffe, Internet och brownies. Jag är framme vid halv fyra och åker då och möter upp med Linda på hennes kontor. Jag fick precis ett sms från henne där hon skrev: ”13 grader och regn ikväll. Mysmiddag hemma eller? Haha”. Fy farao… Svensk sommar eller? Fast det är så härligt att vara här så det gör inte mycket. Jag är ju på semester och är glad bara över att vara ledig. Sitter och tittar ut genom fönstret och älskar att beskåda vackert svenskt landskap med ängar, sjöar och skogar. Sverige är bra vackert.

 

Jag har förresten inte med min dator, så bloggar just nu från mobilen. Jag uppdaterar oftare på Instagram. Ni hittar mig under namnet Christine_Paris.

 

 

0

0 kommentarer

  • Emelie

    Förstår att det måste vara skönt att återvända till Sverige, när du inte längre bor där. Men sedan tänker man sig, Paris, där regnar det ju jämt och ständigt? Detta är min femte dag som boende här, och det har regnat fyra dagar av fem! Hoho!

  • annasarah

    Just nu längtar jag så mycket till Sverige & Sthlm. Så vackert. 😊 Sitter just nu i södra Frankrike som inte r fy skam heller. Det regnar!! Njut av din semester! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.