C'est la vie

Stresstankar och tonfiskpasta

Det här är verkligen inte min bästa måndag. Jag vaknade fyra i morse och kunde inte somna om för att jag låg och grubblade på en massa saker. Nuförtiden brukar jag sällan älta händelser eller saker som sagts men det är lite för mycket i mina tankar för tillfället. Sådant som stressar mig och som jag inte riktigt vet hur jag ska lösa på ett bra sätt. Det är minst sagt jobbigt. Jag tror att jag somnade om till slut men jag fick inte direkt mina åtta timmars skönhetssömn i natt. Utöver det damp lingonveckan ner som en död råtta på hallgolvet, och med det fyra finnar i pannan som liknar ilskna myggbett. Och så det här att det den närmaste veckan ska vara grått, blåsigt och regnigt. Idag är det riktigt pissväder rent ut sagt. Så förutom att jag är känslig, lättretlig, trött och har ont i magen så känner jag mig både blek och smått oattraktiv. Jag vill mest bara dra något gammalt över mig den här veckan. 

Visst blev du glad av detta positiva blogginlägg? 😊

Jag gjorde förresten en ganska god pastarätt igår som jag nyss åt resterna av till lunch. Jag stekte purjolök med hackad vitlök, sen hällde jag i en burk tonfisk i stekpannan och kryddade med peppar och paprikapulver. I med hackad paprika, sockerärtor och så rörde jag i en burk crème fraîche och lite majs. Sedan nästan en halv tärning grönsaksbuljong (detta beror på hur mycket du gör för det kan bli för salt med buljongen om det är för lite vätska), lite mer paprikapulver och lite mer peppar. Sen kan det skjuda lite under lock. För mig blir det till två lagom stora portioner.

Nu ska jag försöka ta mig genom resten av den här dagen. Toodles!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.