Söndag kväll

Jag har haft en ganska mysig kväll. Gick inom Stina på vägen hem för att låna deras skrivare. Fick världens varmaste björnkram och insåg vilka fina vänner jag har och hur mycket jag uppskattar dem. Vi bestämde att vi snart får ha lite kvalitetstid ihop. Jag hängde där ett tag innan jag cyklade hem. Sen blev jag bjuden på mat av syrran och Isa. De gjorde en riktigt god thaigryta. Till dessert varsin Piggelin som jag köpt på vägen.

Nu sitter jag i soffan och tittar på har kollat på Pan Am. Jag behöver plugga men är alldeles för trött för det så jag tror jag ska gå och lägga mig. Klockan är ju egentligen 23.07 nu.

Natti!

0 reaktioner på ”Söndag kväll”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen