C'est la vie

Snoddas, politik och talanger


Jag gjorde en liten matlåda tills i morgon med, hehe

Ja se, visst var det kärleksmums som jag hade köpt ingredienser för! 🙂 Eller Snoddas, som de heter i min fina bok ”Sju kakor”. De blev riktigt bra, perfekt gräddade. Inte så pjåkigt från en som inte bakat på 1,5 år va? Fast även om jag varken kan spela fûr elise på piano eller måla vackra tavlor, så är jag iafl ganska bra i köket.

Vad mer har jag gjort ikväll då? Jo blivit höstpeppad, från att bli höstdeppad, av världens bästa kompis, gjort helgplaner, pratat med älsklingen och syrran på Skype, tittat på Idol och diskuterat politik på FB. Det där sistnämnda gjorde att jag fick en massa(fast som tur är så är det 50/50 bland åsikterna tror jag nog) propaganda-kommentarer från hetlevrade ”Rödgröna”. Men det gör inget, jag tycker om dem trots att de kommer rösta på fel parti 😉

Nu måste jag sova för även om vi har lite sovmorgon i morgon så blir det troligtvis en lång fredag innan helgen kommer och räddar mig.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.