Snart helg

 

Utsikt från Sacre Coeur.

 

Jag hade en riktigt mysig kväll igår hemma hos Linnéa. Hon bjöd på god mat och sen satt vi och tittade på gamla barnprgram på youtube. Är inte Fem Myror Är Fler Än Fyra Elefanter det bästa barnprogrammet genom tiderna? Fast jag undrar vad barn tycker om det nu för det är ändå ganska speciellt, haha.

 

Nu ska jag iväg på ett ärende och ikväll har jag lovat en kompis att hänga med ut. Jag hoppas jag piggnar till tills dess för jag har sovit dåligt och känner mig lite seg. I morgon är det ju fredag. Det ska bli skönt med helg och jag ska nog inte göra så mycket faktiskt. Jag behöver ta det lugnt och varva ner. Läsa lite och laga god mat, Jag ska försöka komma ut på en springtur däremot. Det behövs.

 

 

0 reaktioner på ”Snart helg”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen