Outfits

The dress I wore

 

Dålig bildkvalitet på grund av beskärning och eftersom fotografen inte verkade ha tid att fokusera 😉

 

Såhär såg jag ut på bröllopet. Jag hade högklackade skor egentligen men tog med mig ballerinaskor försäkerhets skull till festen. Det visade sig vara en bra idé eftersom det tog tjugo minuter att promenera dit och hem. Och för att mina fötter svullnade så mycket så jag var tvungen att ta av mig klackarna under middagen…

 

Klänning från Zara, örhängen från Six, kavaj från H&M och en gammal väska från Vezzano.

 

 

 

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Oh, jag har trots min passion för resor och romantiska dröm om Italien faktiskt aldrig varit där (!) Men det står högt upp på min lista så SNART hoppas jag kunna bocka av i alla fall en stad…frågan är bara vad det blir först… Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.