Vardagslyx

Sista kvällen med mamma och syster

IMG_7554 IMG_7551 IMG_7550 IMG_7559 IMG_7562 IMG_7564

Såhär mysigt hade jag det igår med mamma och syrran. Henry hade ett PT-pass på gymmet så det var bara vi tre vilket var ganska mysigt. Det inte inte ofta som vi lyckas ha en harmonisk kväll (både jag och min syster är griniga utan mat i magen) men när vi väl få till det så blir det oftast ganska bra. Det kändes superlyxigt att dricka champagne i mysbyxor och raggsockar. Jag tänker att det blir lite boho chic av det hela. Mamma råkade salta för mycket på laxen men det var som tur var efter att vi tagit en första omgång. Hon är bra på att laga mat och en en sådan där som kan göra soppa av en spik, men ibland blir mamma lite carried away med just saltet. Tänk er Melker och ”efter behag” i Saltkråkan.

Det blev i alla fall ett bra avslut och även om vi är en familj med våra duster och olika viljor, så inser jag såhär dagen innan jag ska åka bort i ett år att jag är väldigt tacksam för att jag har dem.

Syrran har nyss åkt mot Köpenhamn och skolan, men innan dess hann vi ha en mysig morgon med frukost och trevligt snack. Själv ska jag ta en dusch nu. Om en timme ska jag iväg och fika med Louise, och innan dess har jag tänkt gå och hämta min cykel. Jag måste även några ärenden och handla ett par grejer inför resan. Och gå genom min packning!

//After all the packing yesterday I left the keys to my tenant and after that we took a taxi to my sister’s place with the rest of my things. Then we made dinner and got to enjoy a really nice evening celebrating that we got everything done at the very last minute. Drinking champagne wearing sweats must be one of the greatest luxuries in life. This morning I woke up too early and couldn’t fall back to sleep, so I finally got up and went out to get some breakfast. My sister went to school just a little while ago, but we had time to sit down together and eat and chat which was nice. I’m meeting a friend for coffee in a while and before that I have to take a shower and fetch my bike. So have to go now!

 

0

0 kommentarer

 • Tina

  Oh, vad mysigt det ser ut. Champagne fungerar i alla lägen, både med klackar och raggsockar 😊. Familjen är det bästa som finns, men det är också den som kan få mig mest arg i hela världen. Jag jobbar med min familj (mamma, pappa och lillebror). För det mesta är det riktigt roligt men ibland ryker vi verkligen ihop. (mest jag och pappa då, som har samma hetsiga temperament. Som tur var har vi kontoren långt ifrån varandra 😊 ) Ha nu en riktigt härlig dag!

 • Sandra

  Åh va härligt med champagne och familj! Jag är nog en sån som din mamma som har en tendens att gå lite lös med saltet ibland, fast oftast blir det bra! Lycka till med allt det sista inför resan! <3

 • teruko

  Kul att få se din mamma! Hon känns bekant i ålder 😊, möjligen något yngre än jag. Var rädd om er kontakt. Min mamma är död sedan några år (blev dock 95) och man är barn och saknar kontakten även som närmare 70, trots många meningsskiljaktigheter i det förflutna. Kram!

 • Amina

  Alltså CHRISTINE!!! Vilket äventyr du har framför dig. Är lite ledsen över att jag inte hunnit ge dig feedback på allt detta nya och spännande! Men alltså wow! Du är så himla inspirerande! Får mig att känna att det kanske ändå är möjligt att göra nånting liknande för mig i framtiden! Så spännande!!! Ser fram emot att vara med på din resa 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.