Weekend

Saturday morning

 

Jag har haft en riktigt skön morgon och förmiddag. Frukost på sängen, skön helgmusik i högtalarna (älskar att man kan styra Spotify på datorn med mobilen) och ingen stress whatsoever. Jag försöker komma ihåg att ta D-vitamin varje dag för jag märker att kroppen verkligen behöver det denna tiden på året. Dessutom måste jag tipsa om Berocca. Det är riktigt bra och innehåller både vitaminer och mineraler. Himla dumt att det inte finns som sväljtabletter här i Sverige. Brustabletter är inte så skönt när man till och från lider av magkatarr. Men man kan hitta dem andra på apoteket i Frankrike och på Boots i England, så jag brukar köpa det när jag är där. 

 

Nu är jag på väg med bussen till IKEA. Jag ska möta syrran och Henry där. Jag har några grejer jag behöver köpa, och så börjar magen kurra nu så en lunch får det nog bli också. Halv fyra har jag tid hos frisören så det blir inte direkt en halvdag därute, men det är nog lika bra för jag behöver spara mina pengar nu inför mina resor i april och maj. Jag tycker alltid att det är så enkelt att plocka ihop femtioelva prylar som ”bara kostar 5 kronor” så fort jag är på IKEA, haha. 

 

Tack förresten för alla tips med tulpanerna. De har hittills klarat sig bra. Egentligen gillar jag faktiskt rosor mer än tulpaner (precis som du Ellinor), men har fått för mig att de är svårare att sköta. Kanske ska köpa det i stället nästa helg.

 

Ha en riktigt härlig lördag nu allihopa! ❤

 

0 kommentarer

  • Ellinor

    Vilken härlig morgon! Älskar helgmorgnar – att kunna vakna i lugn och ro, ligga kvar lite i sängen utan att behöva gå upp bara för att klockan säger så, kanske läsa lite och därefter äta en lång och lite extra lyxig frukost. Detta har jag nu njutit av två dagar i rad och det är tur att vi har gemensam frukost på jobbet i morgon för att liksom förlänga helgkänslan lite extra 😉 Hoppas du haft/har en fin söndag också! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.