Things I like

Flowers, books and a strong body

 

Det blev ett härligt träningspass och efter det behövde jag handla mat. Sedan var jag helt slut. Så ikväll blev det faktiskt fredagsmys. Ett beslut jag är väldigt nöjd med. Jag passade på att köpa två buketter tulpaner också, men jag hoppas inte att det blir som sist för då vissnade de över natten. Hur sköter man egentligen tulpaner? Några av mina läsare med gröna fingrar kanske? Jag tenderar att döda allt levande i min lägenhet. Egentligen borde jag endast ha garderobsblommor. Ni vet sådana som man bara behöver vattna en gång om året, typ. 

 

Just det, vi får ju inte glömma veckans tema. Vad är jag tacksam för idag då?

Jag är tacksam för att jag har en stark kropp, och att jag inte lider av någon obotlig sjukdom. Att jag kan träna och inte har några problem med ryggen, knäna eller annat som man kan få. Det är så lätt att ta sin hälsa för given, men det är faktiskt inte självklart att ha den i behåll. 

 

Positiva saker idag då?

  1. Att paketet med 12-pack ägg inte låg i kassen som ramlade av min cykel, haha. 
  2. Pocketrea på Hemköp = boken som jag nästan köpte för 89 kronor för någon månad sedan kostade nu endast 29:-. Någon som läst denna?
  3. DET ÄR HELG!

 

Nu ska jag äta min middag och titta på Dallas Buyers Club. Trevlig kväll!

 

0

0 kommentarer

  • Maria i Toulouse

    Har just lärt mig att man bara ska ha en decimeter vatten och fylla på med nytt ofta. Man kan ställa ut tulpanerna under natten så håller de längre också. Enligt blomsterhandlaren i Toulouse. 😊 Härlig bukett du har! Man blir så glad av lösblommor. Trevlig helg!

  • Ellinor

    Jag måste vara den enda som INTE gillar tulpaner. Tycker de är fina när man precis köpt dem och innan de slår ut och sticker iväg. Sist jag köpte tulpaner tipsade dock blomsterhandlaren mig om att endast ha väldigt lite vatten i vasen. Som alla andra också skrivit ovan; ny snittyta, låt stå kvar i plasten en stund för att hålla dem upprätt, iskallt vatten och byt vatten ofta. Har också hört att man kan ha dem i kylen över natten, men vet inte vad jag tycker om att ha blommor i mitt kylskåp 😉 Lycka till och ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.