Hanoi,  Vietnam

Same same but different

Idag började vi dagen med att packa ihop varsin väska och sedan stanna förbi på ett café för frukost. När fått i oss mat och kaffe så tog vi en taxi till La Casa Hanoi Hotel där vi bokat in oss två nätter för en staycation. Julia bor ganska bra men det är skönt att sova i en mjuk hotellsäng och slippa gå runt i fårskinnstofflor för att inte få frostskador på fötterna.

Eftermiddagen tillbringade vi på varsitt håll. Jag och min syster är lika på många sätt men ändå ganska olika. Jag är den där personen som får energi från andra, medan syrran är mer introvert och behöver sin egentid för att orka med sociala tillfällen. Då är det skönt att vara två personer som inte har några problem med att vara ensamma (för det gillar jag också att vara ibland) och göra saker på egen hand. Eftersom att jag inte är så mycket för att gå på museum så åkte hon iväg för en kulturell eftermiddag och själv var jag förbi en chocolatier och försökte hitta något att ha på mig till nyår. Tyvärr utan resultat. För övrigt får man ju typ inte shoppa ifred här. De följer efter en som en svans vart man än går i butiken. Det är minst sagt komiskt. På vägen in satte jag mig på en coffee shop och drack en cà phê đá, islatte.

Jag hann mest bara mellanlanda på hotellet för nu ska vi iväg och äta middag, men det blir nog ingen sen kväll för min del. Jag vill gärna utnyttja poolen och bastun här på hotellet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.