Inspiration,  Shopping

Resultatet av en bra ursäkt

Äntligen är det liiite varmare ute. Idag ska det bli 17 grader enligt SMHI. För en gångs skull väljer jag att tro på deras löften och firar med att bära klänning. Den här blommiga skapelsen är från ZARA och köptes för någon månad sedan. Jag såg den på Jennie Hammars blogg (en av de bäst klädda bloggerskorna enligt min åsikt) – här är lite bättre bilder från hennes blogg och blev lite sådär blixtförälskad, så jag var tvungen att köpa en likadan.

Den passar lika bra att bära med ett skärp i midjan som den gör utan. Det kan vara att jag har börjat utveckla lite av ett shoppingberoende, men jag tänker att det är okej så länge jag inte lever över mina tillgångar. Jodå, det går alltid att hitta någon ursäkt vet ni. Dessutom är den så fin att jag blir glad när jag har den på mig och eftersom att den har långa ärmar kommer den kunna användas hela hösten och vintern. Hittills har jag flanerat omkring i den vid minst tio tillfällen. Det är ett bra betyg måste jag säga.

HÄR är en länk till klänningen för den som lyckas hitta en lämplig ursäkt till att köpa ännu ett plagg den egentligen inte behöver. Fast sedan behöver vi knappt någonting så vissa saker får man köpa bara för att man vill.

Swedens Next Top Model? Eh. Well…

Christine Columbus strax innan insikten kom att Malmö redan upptäckts och erövrats för länge sedan.

Vogue-omslag nästa? Oh yes.

4 kommentarer

 • Daniel på FlyingDryden

  😂 Stiligt ändå men 17 grader? Åkte till Stockholm och är där nu, med nyinköpt rock eftersom minusgrader anlänt Östersund igår. Så hoppas mer åt det hållet så jag slipper svettas bort.

 • artist

  Shopping är roligt så länge det inte går över styr. Jag har lärt mig att rensa och ge bort till vänner eller bekanta eller välgörenhet regelbundet. Själv varit shoppingberoende. Så länge det inte påverkar ens ekonomi så mycket och inte tar för mycket av ens tid är det väl ok.

  Jag har haft en tendens att gå omkring och titta för länge för jag har svårt att bestämma vad jag vill ha och inbillar mig att jag behöver massa nytt. Men har blivit bättre på att låta bli för mycket onödig shopping.

 • christinesstories

  Ja det är viktigt att inte handla över sina tillgångar 😊 Usch jag känner igen mig. Det där att slösa tid på att planlöst gå i butiker fastän man inte egentligen behöver något. Jag försöker också minimera det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.