Travels

Resdrama

God morgon Stockholm! Jag sitter på en flygbuss på tunnelbaneperrongen vid Fridhemsplan med kurrande mage och en urinblåsa som längtar efter att tömmas. Jag ska åka en station hem till Linda, sen ska vi åka någonstans för kaffe och föda.

Oj vilket drama i morse förresten! Jag gick upp i tid och tog bussen utanför mig till Södervärn för att därifrån åka med flygbussen till Sturup. Precis när jag ska gå på bussen så inser jag att jag har glömt plånboken i en annan handväska i hallen. Det enda jag kunde göra åt saken var att ta en taxi hem, kuta upp och hämta plånboken och sedan hoppa in i samma taxi för att snabbt som tusan ta mig ut till flygplatsen. Chauffören var snäll nog att bjuda mig på det extra stoppet men det kändes verkligen surt och jag var inte direkt i harmoni med mig själv när jag kallsvettig från låg blodsockernivå svor åt mitt misstag och försökte få tag på en taxi i stället för att i godan ro sitta på en buss.

Jaja. Nu är jag här. Snart har jag mat i magen och kan bli mitt vanliga jag igen. Det är snö i Stockholm! Fast det är ju ingen nyhet för alla stockholmare som läser detta. Så är det i alla fall.

Hörs sen!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.