Things I like

Rain & Wine

 

 

Efter jobbet gick vi till Café Victoria, som ligger ett stenkast från Champs Elysées. Vi satt först ute men sen kom det mörka moln och vi flyttade in. Tur var det för sen kom regnet. Det var inte lite heller. Det var som att himlen öppnade sig. Monsunregn ungefär. Men vi hade det trevligt ändå. Efter två glas vin åkte jag hem lite lullig och hög på härlig fredagskänsla. Nu ska jag ut och handla lite grejer innan mataffären stänger. Sen blir det skype-kväll med syrran. Jag har saknat att marathon-prata med henne.

 

Ikväll får det nog bli en lugn kväll hemma. Det behövs efter denna veckan som det känns som jag har gäspat mig genom.

 

 
0

0 kommentarer

  • Anki

    Hej Christine! Du skrev för några dagar sen att du saknade kommentarer från dina läsare. Jag har länge följt din blogg och uppskattar den mycket. Min dotter har tidigare kommenterat och jag vet att du uppskattade det(det var Ida som skrev om vårt besök i Paris i maj och att vi bokade resturang via "la fourchette" tack vare dej)Nu tänkte jag att jag skulle skriva något, min sambo sa att jag skulle komma och titta på tv för det var från Paris. Det är friidrott från Stade de France så så mycket Paris får man ju inte se.Då var det roligare att gå in på din blogg och se om du skrivit något nytt sen sist. Hoppas du får en trevlig helg, här i Mariestad ösregnar det också.

  • Christine

    Hej Anki! Kul att du lämnar ett litet avtryck 😊 Härligt att höra att du uppskattar bloggen, det gör mig glad! Jag kan avslöja att det inte är särskilt fint väder här heller och att det ska regna hela helgen. Det är ingen rolig sommar i Paris för tillfället!Hoppas du får en bra helg du med. Nu ska jag ta tag i städningen här. Regniga dagar får man passa på att göra sådana "roliga" aktiviteter 😉

  • Maja

    Skyfall här med igår och såklart var jag ute och gick..dock med paraply men inte hjälpte det inte..haha. Tack för urfin kommentar! Jag gillar din blogg med (och inte bara för att du skriver från Paris! 😉 ) Ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.