Shopping

Patterns

I måndags var jag på H&M-butiken här i Kapstaden. Den ligger i köpcentret i Waterfront och öppnades förra året (det vet jag eftersom att min kompis Louise var en av dem som var med att öppna upp allt). Eftersom att säsongerna är omvända här ligger de en säsong efter oss. Nu säljs med andra ord de sommarkläder som vi kunde köpa i Sverige i våras. Det är väldigt mycket mönster och färger, vilket passar passar sig bra här i Afrika. Att anpassa produkter och inköp efter kultur, språk och land är a och o.

För min del blev det ett par sköna shorts och en längre kjol och jag är riktigt nöjd. Shortsen har jag faktiskt på mig idag. De kommer vara perfekta under sommaren. För värmen har knappt börjat här. Idag är det 26 grader men det kommer bli varmare. Sommaren sträcker sig från december till februari här i Sydafrika. Så det är ganska nice att bo vid kusten känner jag.

Nu sitter jag i en Uber på väg hem till en kompis kompis. När hon skrev att han har pool så fanns det inte mycket att överväga. Hehe.

//Shorts and a skirt from H&M as addition to my summer closet. The season is reversed here in South Africa compared to Europe so all the summer clothes we could buy in Sweden earlier this year is now sold in the stores here. And of course it’s all about patterns and colours, as it usually is in Africa. Summer has just started here so the 26 degrees today is just the beginning. I’m really happy to live by the coast.

A friend invited me to her friend’s place so I’m on my way there now. When she wrote that he had a pool I was like ”yes, please”.

0

0 kommentarer

  • Sandra

    Wow vilka snygga mönster! Drömplagg ju! Och va skönt att du bor vid kusten och att dina kompisars kompisar har pool! Jag är en typisk svenne som blir helt överhettad i 26 grader haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.