Weekend

Saturday Morning

IMG_8056IMG_8057

Jag hade sådan beslutsångest igår kväll över vad jag skulle göra. Egentligen hade jag flera val (vilket är ett lyxproblem) men jag var så trött att jag inte visste vad jag ville göra. Så jag ringde mamma på skype i stället. Det var så skönt att prata med henne lite och då kände jag att jag verkligen saknar mamma. Hon känner mig bättre än jag känner mig själv ibland och bekräftar ibland det jag inte hunnit komma fram till ännu. Till slut blev klockan för mycket för att ta sig in till stan. Det var väl mest av allt för att jag inte orkade överhuvudtaget. Jag var så trött efter en vecka med sociala happenings varje kväll och hade ingen kraft kvar för att socialisera mig med nya människor.

Sedan kunde jag inte sova på grund av baren nedanför som drog igång med klubbmusik på högsta volym efter stängning och då brast det. Det här med att inte få sova tar verkligen på mig. Vaknade för tidigt med svullna ögon och kunde inte somna om, så jag kan väl inte påstå att jag är särskilt utvilad.

Fast när jag sitter här på balkongen i linne och shorts, med solen som värmer mina fötter så känns det ändå okej. Det är ganska mysigt att sitta här med datorn och äta frukost samtidigt som jag lyssnar på musik och tittar på folket som går förbi nedanför. Jag tror att jag ska på någon marknad sen, men först måste jag få i mig lite kaffe. Jag har glömt datorladdaren på kontoret så jag måste gå förbi där på vägen. Tur att jag bor 2 minuters promenad från jobbet.

//I didn’t sleep very well because of the bar downstairs. They tend to blast the volume up before and after closing hours and even if I put ear plugs in, I still can’t sleep. Mostly it’s just stressful to try and sleep with club music that makes the entire room vibrate. I never went out last night. I was just too tired and in the end I spent my evening at home, talking to my mom on skype and reading a few blogs. I can’t say that I’m rested today, but at least the sun is shining. I had my breakfast on the balcony and it’s pretty nice sitting here in a pair of shorts and a tank top, listening to music and watching the people passing by on the street.

I’m gonna get ready and head out for some coffee. I forgot my computer charger at work so I need to pass by there as well. After that I might go to a market, or something else. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.