In the kitchen

Pasta Bolognese

 

Det var riktigt länge sedan jag slängde ihop en klassisk spagetti och köttfärssås, och det blev jag riktigt sugen på idag när jag var och handlade. Så sagt och gjort. Nu står den på spisen redo att ätas. Jag brukar ha i zucchini också för den gör den lite roligare. Sedan parmesan till såklart. Det går inte att inte ha parmesan hemma alltid. Finns det inte i min kyl blir jag på dåligt humör. 

 

Vad har jag gjort idag då? Jag sov 1,5 timme strax efter att jag la upp det senaste inlägget. Det var så himla skönt. Efter det åt jag lunch och sedan gick jag ut till parken och la mig där ett tag. Läste min bok, pratade i telefon och skickade elaka ”här ligger jag och solar, hehe”-bilder till vänner som satt instängda på kontor. Jag är en bra vän jag. Mamma kom förbi med kaffe till mig och sedan gick vi en sväng till Caroli och handlade mat. En chill dag var precis vad jag behövde. Nu har jag precis duschat och ska äta middag medan jag tittar på Bad Boys som går på TV. Ha en fin kväll allihopa!

 

//A classic Spagetti Bolognese is simple to make, but so damn good sometimes. Especially with lots of parmesan. I love parmesan. We still have summer here so this afternoon, after a well needed nap, I went to the nearby park where I stayed for a couple of hours. Reading, talking on the phone ans sending mean ”look I’m lying in the park tanning” to my poor friends who were sitting at the office. They’re probably questioning our friendship by now. After that I did some grocery shopping and went home to cook. Now I’m gonna have my dinner and watch Bad Boys on TV. I hope you’re all having a fabulous evening.

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.