Stockholm

Brunch @ Riche

 

God förmiddag. Jag är fortfarande förkyld så jag tar det ganska lugnt hemma här på förmiddagen. Jag har ätit frukost och nu lyssnar jag på peppande musik medan jag surfar runt lite. Planen är att åka över till Köpenhamn i eftermiddag för att sedan äta middag med syrran och Henry, så jag har liksom inte tid eller lust att ligga hemma hela dagen.

 

Bilderna är från i lördags när jag och Linda åt brunch på Riche. Jag måste säga att det är ett riktigt bra ställe. Maten är kanon, servicen är klanderfri och så går inte lokalen av för hackor heller. Dessutom bjöd de oss på allt kaffe eftersom att de glömde bort pannkakorna jag hade beställt. Först frågade de om jag ville ha en kaffe medan jag väntade och när vi fick notan hade de strukit allt kaffe vi beställt. Det var ju inte hela världen för vår del att vi fick vänta lite extra på pannkakorna, men det gör verkligen skillnad när de gör en gest för att kompensera kunden. De var så himla trevliga dessutom och sådant gör att man vill återvända. 

 

 

//My body doesn’t want to let go of this cold that I got after my Stockholm trip, so this morning is spent in bed with good music. I’m planning on going over to Copenhagen this afternoon, and staying there in the evening to have dinner with my sister and her boyfiend, so I don’t want to be sick right now.

 

The pics are from Saturday when me and my friend Linda had brunch at Restaurant Riche in Stockholm. I really like this place. It’s perfect for all occasions. The location is great, service is superb and food is good. It’s a bit pricey, but worth it once in a while. They forgot to bring me the pancakes I had ordered so I got an extra coffee for free. When we got the bill we saw that they had taken out all the coffee from our order. How nice is that? That kind of thing makes me want to come back again. 

 

Read a previous post about Riche HERE!

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.