Paris,  THROWBACK

Paris, 31 août 2012

Jag fick grönt ljus av chefen idag att ta ledigt sista fredagen i september och nu funderar jag på att åka till Paris den helgen. Det enda jag känner är att tre dagar kanske är för lite. Visst att jag kan åka torsdag eftermiddag och på så sätt få en extra kväll där, men jag har inte varit i Paris sedan maj förra året och då är tre dagar ganska kort tid för att hinna träffa alla. Jag är även ledig under novemberlovet eftersom att jag slutar på min nuvarande tjänst veckan innan och börjar på en ny tjänst veckan efter. Alltså kan jag åka bort i 10 dagar. Då skulle jag i och för sig vilja åka till ett varmare ställe. Så frågan är hur jag ska göra. Kanske Paris fem dagar och sedan södra Frankrike? Eller Italien. Jag får nog klura på det.

Bilderna är för övrigt från samma datum som idag, alltså den 31 augusti, men 2012. Då hade jag ganska nyligen avslutat min praktik på Svenska Handelskammaren i Paris och jobbade som värdinna. Jag minns att det var varmt då samtidigt som krispiga löv hade börjat samlas i högar på trottoaren. Denna tiden är den bästa på hela året. Jag älskar september till oktober i Paris, när det fortfarande är behagliga temperaturer men samtidigt friskare luft än på sommaren.

Nu måste jag ta en supersnabb dusch för jag ska iväg på vernissage följt av någon slags afterwork-grej på Eatery Social. Jag har lovat Anneli att för en gångs skull inte komma för sent. Vi får se hur det går med det.

Ha en riktigt fin fredagskväll hörni!

PS. Förlåt för att jag inte svarat på kommentarer. Det är inte av nonchalans utan av tids- och orkesbrist!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.