Inspiration,  The Blog

30 Day Minimalism Challenge

Minns du detta inlägg där jag tipsade om inspirerande blogginlägg? Ett av tipsen var att gå in på min Nouw-kollegas blogg @wildfulness där hon hade skrivit om en 30 DAY MINIMALISM CHALLENGE. Det där med att följa upp och slutföra påbörjade projekt (det var förvisso inte ens påbörjat så redan där vet ni vilken nivå jag ligger på) är kanske inte min starkaste sida. För den som kikar in här med regelbundenhet så är det ganska uppenbart att jag inte följt upp detta projekt. Så kan det bli när livet kommer emellan.

Nu känner jag däremot att jag verkligen behöver det. Jag blir så trött av allt överflöd av prylar, en garderob full med kläder som jag nästan aldrig använder, en allän röra i varenda skåp och låda, den maxade inkorgen på mailen och att för mycket tid på sociala medier stjäl tid från annat som är viktigare.

Första delen är att definiera min stil. Jag har hittat så mycket inspiration på Pinterest. Hur kunde det ta mig flera år att upptäcka magin med den sidan? Det kommer ett inlägg om detta i morgon.

Så nu undrar jag såklart…

Vilka är med mig? Vore det inte roligt att göra denna utmaning tillsammans? Jo det vore det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.