C'est la vie

One of those days when it can only get better

 

Usch alltså, vissa dagar är verkligen inte roliga. När allting bara går fel, inspirationen inte infinner sig och man bara vill dra något gammalt över sig. Till exempel så har jag tappat mina glasögon på tåget för någon vecka sedan och det verkar inte som att någon lämnat in dem. Sedan när jag var i Italien gick min kamera sönder och det kommer kosta lika mycket att laga den som att köpa en ny. Visst fungerar det att fota med mobilen men eftersom foto är ett stort intresse så är det ju roligare att kunna ta riktigt bra kort. Nu verkar det som att jag inte ens kan få tillbaka någonting för det på försäkringen. För att toppa det hela så hamnade jag igår i en hetsig diskussion med en person som står mig nära. 

 

Fast trots allt detta så har veckan ändå haft en del ljuspunkter. Som att jag blivit bjuden på sjukt god mat två av fem kvällar, asgarvat åt 9gag-sidor och citat från vänner som exempelvis ”jag sitter på toaletten och skiter och gapskrattar” och blivit glatt överraskad att upptäcka att jag med den starka danska kronan får extra mycket lön på svenska kontot denna månaden. Nu har jag precis tröstshoppat ett par skor, och ska möta upp några kollegor för afterwork. Det kan ju liksom bara bli bättre nu. 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.