Paris

Om jag var där i stället för här

Jag sitter här och drömmer mig bort till Paris lite. Eller ja mycket. Jag saknar staden lite extra idag och de fina och mysiga brasserierna med uteservering i söderläge.
Om jag varit i Paris just nu så hade jag dragit med Christophe för en eftermiddagskaffe på Le Malakoff vid Trocadero. Brasseriet Malakoff har den godaste café creme i hela Paris. Eller ja av de ställen jag varit på.

Söndagar i Paris är dagar då man gör lite vad som faller en in. Lunch eller brunch med vänner, eftermiddagsbio, kaffe i solen i några timmar, ligger i en park och läser eller dricker lite vin, äter ute på restaurang. Bara sådär härligt spontant och avkopplat. Jag saknar det.
 
Men sen åker jag ju dit om mindre än en månad. Då kanske till och med vårblommorna börjat titta fram ur marken.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.