Travels

Oh jolly good

 

 

Ska jag åka hit! Ja, om 18 dagar tar jag Eurostar över till London för en långhelg med min älskade syster. Jag pratade med henne på skype för en stund sedan och kom att tänka på hur mycket jag saknar henne. Min syster är världens bästa och trots att det skiljer 7 år mellan oss så har vi kommit att bli riktigt nära. Det är hon som känner mig allra bäst och som jag kan lita på till 200 %. Jag är så himla glad överhuvudtaget att ha syskon. Det känner jag tacksamhet för varje dag. Även om det finns stunder då jag blir knäpp på dem, älskar jag dem villkorslöst. 

 

Hur som helst ser jag verkligen fram emot det. Det ska bli skönt med en paus från Paris och i stället vara omgiven av trevliga britter. En dag ska jag gifta mig med en Hugh Grant-kopia och få söta små halvengelska barn. Brittiska måste ju vara det absolut charmigaste man kan prata, eller hur? 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.