Vardagslyx

Note to self

 

 

Jag hittade det här fina anteckningsblocket på Åhléns och jag var bara tvungen att köpa det. Jag har en osund relation till anteckningsböcker. Jag blir blixtförälskad i dem och sedan tröttnar jag. Jag vill inte ens veta hur mycket pengar jag lagt på det. Men den här ska jag verkligen använda.

 

Nu kom jag precis över bron till Malmö. Jag ska hem och byta om, sedan möta en kompis för middag. Just nu har jag dock världens magknip så jag hoppas att det kommer gå över innan vi ska ses. Jag ser fram emot att testa en ny restaurang och tänker att jag borde ta tillbaka den där ”äta ute mitt i veckan”-vanan från Paris. Varför bara leva för helgen liksom? 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.