Vardagslyx

Not bad at all

Idag kom pengar in på kontot. Det firade jag med utelunch på Picnic och vaniljhjärta till efterrätt. Madde och jag har suttit på biblan idag och äntligen kan jag stryka en skoluppgift från listan. Dessutom är jag på väldigt bra humör idag. Jag till och med log för mig själv när jag cyklade in till stan i morse. Jag vet inte varför men plötsligt kände jag mig så glad och lycklig. Kanske för att solen sken och staden som är så vacker med alla höstfärger. Motivationen börjar komma tillbaka, nu ska jag bara hålla fast vid den.

Ännu bättre blev dagen när jag fick ett mail från Amanda. Kolla in här, jag vann! Tack snälla du!

Och jag måste säga till er läsare. Tack för att ni är ni. Vissa dagar gör ni lite bättre. Vissa dagar får ni mig att skratta, andra dagar får ni min självkänsla att växa en aning. Ibland får ni mig att rodna av fina komplimanger. Och jag uppskattar verkligen era peppande ord och smarta åsikter. Ni är för härliga människor!

/ en tacksam bloggare

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.