New job

Jag tuggade precis i mig de två sista macaroner som låg i frysen som jag av misstag glömde på diskbänken igår kväll. Jag kämpar tappert mot både kaffeberoende och sötsuget just nu. Den här veckan har varit en utmaning och jag börjar känna mig ganska mör i både kropp och huvud. Det är nämligen så att jag fått ett nytt jobb. För två veckor sedan blev jag kontaktad angående en tjänst som lärare på en grundskola i Malmö. Det är ett längre vikariat i matte, NO och engelska så jag ska vara klasslärare fram tills novemberlovet och efter det går jag över på en annan tjänst på samma skola.

Jag kommer ha en hel del ansvar och för rollen krävs verkligen struktur. Det om något blir en utmaning för mig. Jag får köra på klassikern; ”Fake it till you make it”, hehe. Samt köpa en riktigt organiserad kalender.

Det känns lite läskigt men samtidigt väldigt spännande och roligt. Med andra ord är sommarlovet över för min del. Efter två månaders semester. Hur tusan ska detta gå? Jag är inte riktigt van vid att strukturera upp mina dagar och har dessutom inte haft en heltidstjänst sedan jag jobbade i Kapstaden. Så det kommer helt klart bli en omställning. Det är tur att jag tycker att det är roligt att gå till jobbet!

Nu ska jag bara se till att bibehålla den mentala balansen. Det vill säga att sänka kraven och mota bort prestationsångesten så mycket jag kan. Mina fyra gyllene regler efter depressionen är inte heller att förkasta; Be om hjälp, ta reda på förutsättningarna, se till att få återhämtning och våga säga nej.

0 reaktioner på ”New job”

  1. Jennifer Sandström

    Men grattis! Vad roligt och spännande. Ska hålla tummarna och jag är säker på att du kommer fixa det! Men bra påmminelse på slutet också. <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen