Weekend

Lyckopirr

Såhär såg det ut igår. Soligt och ganska avslappnat. En typisk söndag med brunch, promenad och eftermiddagslur. Idag är det däremot en typisk måndag. Det krävdes en hel del krafter för att komma upp ur sängen i morse och motivationen har inte kommit naturligt, vilket inneburit lite för många koppar kaffe och snabba kolhydrater med hög sockerhalt. En av kollegorna hade bakat morotskaka som stod där på köksbänken i personalrummet och lockande viskade ”Christiiine, ät oss….”. Så det gjorde jag.

I övrigt var helgen minst sagt minnesvärd. Lördagen bjöd på en riktigt god middag följt av en spontan utekväll tillsammans med mina vänner Madeleine och Johan. Ända till klockan 4.10 på morgonen dansade vi till 90-talshits på KB. Vid ett tillfälle, när jag och Madde ohämmat sjöng (läs: skrek) med till någon one hit wonder, kände jag en sådan stark känsla av lyckopirr. Sådär som man kan känna på ett dansgolv klockan tre på morgonen efter ett par glas Cava och två GT’s. För att mina vänner är så himla roliga och härliga, eller kanske för att jag trots allt är ganska nöjd med livet så som det är nu. Förutom idag då, men så brukar det vara på måndagar.

Nu ska jag kila bort till Värnhem och möta upp med Anneli. Vi ska gå på någon slags ”prova på”-dansklass. Efter det middag hos min fina Julia som i morgon åker tillbaka till Bryssel där hon numera ska bo på obestämd framtid. Jag måste såklart boka in en resa dit i höst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.