C'est la vie

New challenges

 

Jag har blivit framröstad som ordförande i vår bostadsrättsförening, någonting jag inte var så pigg på men tyvärr är det en liten förening så det finns inte så många lämpliga kandidater. Sedan fanns det ingen annan som ville bli ordförande. Det är väl kanske inte någonting som man frivilligt skriver upp sig på när man jobbar heltid, reser mycket och försöker undvika extra stress i vardagen. Som jag då. Nu har jag i alla fall mer tid så jag får väl försöka få ordning på det. Som tur är så slipper jag ta hand om allt som har med ekonomi att göra för det är inte min starka sida, haha. I morgon har jag i alla fall ett möte med den före detta ordföranden för att få lite information och gå genom vad som komma skall. Sedan ska jag se till att vi slopar hela den här grejen med lappar i brevlådan. Varför inte mail eller en Facebook-grupp? 

 

Jag hade tänkt träna nu, men jag tar det i kväll för klockan blev så mycket och nu börjar magen redan kurra efter lunch. I stället tänkte jag ta en tur över till Köpenhamn. Jag har fortfarande mitt tågkort till den 10 maj så jag tänkte passa på nu. Dessutom vill jag kika på COS och & Other Stories medan jag har tid och inte är helt slut efter jobbet.

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *