Weekend

När någon annan får välja film…

IMG_7344

Igår kväll satt jag vi datorn och tänkte att jag hade gott om tid för att duscha, sminka mig och bli klar för att möta upp min kompis Julia och en vän till henne för afterwork. Det var bara det att jag hade tänkt fel på en timme. Så när Julia ringde mig och undrade var tusan jag höll hus, så fick jag göra mig redo på typ tio minuter. Torrshampoo, första bästa klädesplagg, lite mascara och så out the door. Det var till och med att hon var förvånad över hur snabb jag var. Jag kan om jag vill.

Det började med afterwork på Moriskan där det bjöds på mat (det kommer ett inlägg om det!) och efter det skulle vi egentligen på en dansföreställning men den var ute i Västra Hamnen och dit orkade vi inte stressa. Så vi tog en omgång till med mat och satt kvar ett tag. När både jag och Julia kvävde en femtioelfte gäspning, dumpade vi idén om att dra vidare och bestämde oss för att en filmkväll hemma hos Julia var ett bättre alternativ. Med tre personer som alla har olika filmsmak så var det inte helt lätt att ta ett beslut, men till slut övertalade Emma oss att se på en indisk film som heter The Lunchbox. Inte alls min typ av film. Den var så seg att jag kom på mig själv att skrolla i mitt Instagram-flöde två gånger. Emma älskar romantiska draman och jag hade verkligen ingen lust att se det igår (när man har pms vill man verkligen inte bli påmind om exakt HUR singel man är). Trots att jag la in mitt veto där, så var detta ett klockrent romantiskt drama. Och slutet var så dåligt att man bara ”VA? Hur kunde det sluta sådääär!?”. Fast trots den film-besvikelsen så var det en väldigt bra kväll. Afterwork följt av fredagsmys. Perfekt kombination vissa dagar.

Nu ska jag äta frukost, sen in i duschen och göra mig redo för dagen. Jag ska hem till min bror och hans familj eftersom att Becci fyllt år, så det ska firas. Längtar efter att pussa på mina brorsbarn. Gölligaste ungarna i staden. I alla fall när de är glada, (lagom) pigga och snälla.

//Last night in short: Miscalculated time and had to skip the part where I was supposed to wash my dirty hair (thank god for dry shampoo!), started off my weekend with an afterwork where we got free food, watched the movie The Lunchbox (which I don’t recommend) and had a really fun time with two friends. Now I need to get some breakfast and take a shower. Today I’m off for an afternoon at my brother’s place with his family. I can’t wait to see my cutest babies. My nephew and niece that is. 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.