C'est la vie

My new toy

 

God kväll på er! Här sitter jag och skriver ett blogginlägg på min nya MacBook Air. Det var inte riktigt min tanke att köpa en så dyr dator, och definitivt inte en Mac, men så var det faktiskt det mest prisvärda och bästa alternativet i slutändan. Jag visste verkligen inte vilken PC jag skulle satsa på och efter att ha letat i flera dagar så insåg jag att det faktiskt var allra bäst med denna. Dessutom har Elgiganten en smart grej att man kan delbetala räntefritt i 10 månader. Så jag tog en stor del av skattepengarna jag fick tillbaka på min danska deklaration och betalade omkring hälften av den kontant. Resten tänkte jag betala på typ några månader. 

 

Jag är faktiskt riktigt nöjd med mitt val. Den är så lätt och batteriet räcker ju en halv evighet. Det är lite kul nu att klura på alla funktioner och äntligen kunna ha Skype igen på datorn. Det har jag saknat! Jag är van vid Mac sedan tidigare eftersom att vi hade MacBook Pro på mitt jobb i Paris, så helt nytt är det inte. Däremot behöver jag vänja mig vid det eftersom att jag är van vid PC senaste tiden. 

 

Nu ska jag däremot cykla hem till min kompis Sandra för lite ost och tjejsnack. Det blir trevligt minsann!

 

Räkna med full rapportering i morgon från min nya leksak. Hehe.

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.